torstai 14. helmikuuta 2013

Kahvinaamio

 Oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille!

Kun ei flunssa hellittäny, tajusin onneksi mennä lääkäriin tiistaina ja poskiontelutulehdushan sieltä löytyi. Olo on jo paljon paljon parempi, kiitos antibioottikuurin. Viikon pitäs niitä syödä, onneksi siis pääsen ens viikon torstaina jumppaan ja urheileen. Mulla on nyt jääny jo kolme kertaa jumppa välistä, höh.

Laitoin pari viikkoo sitten Leafille palautetta yhdestä karkkipussista. Tänää sitten tuli kirje, jossa odotti pieni yllätys: karkkipussi(+vastauskirje). Annoin palautetta, kun luulin, että pussista puuttuu yksi karkkilaatu, mutta olin tällä kertaa väärässä. Ihme kun laittoivat silti mukaan karkkipussin, vaikka pussi olikin eri kuin mistä annoin palautetta. 



Tein noin kuukausi sitten venäläisestä jogurtista ja kahvipuruista kasvonaamioseoksen jääkaappiin.Koska säilytän seosta jääkaapissa tiiviissä purkissa, näyttää se säilyvän hyvin. Vaikka kahvipurut ovat olleet jogurtissa, eivät ne ole pehmenneet siihen. Tänään päätin kokeilla naamiota ja ihan hyvähän siitä tuli. Kahvipurut tekevät siitä kuorivan ja jogurtti pehmentää ihoa (sis. rasvaa n. 15g/100g).  Levitin kylmän naamion kasvoille ja hieroin pyörivin liikkein. Tuntuu kivalta, se saa verenkierron toimimaan. Kun pesin naamion pois, iho oli pehmeä. Kannattaa kokeilla, lisäksi tuoksu on tosi hyvä, mikäli tykkää kahvista. Itsehän olen kahviriippuvainen. 



Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin. Mukavaa ystävänpäivän iltaa jokaiselle.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti